Kela-taksi

Toimimme Kelan korvaamien taksimatkojen palveluntuottajana Kymenlaaksossa ja Päijät-Hämeessä seuraavissa tilausvälityskeskuksissa:

Paras taksi -palvelu

Suomen Lähilogistiikan kautta voit tilata kyydin Paras taksi-palvelulla suoraan haluamallesi autolle Kymenlaaksossa ja Päijät-Hämeessä.

Sovithan asiasta kuljettajan kanssa ennen tilauksen tekemistä tilausvälityskeskukseen, niin varmistat toivomasi auton ja kuljettajan saatavuuden.

Sovi kanssamme Paras taksi -kuljetuksesta numeroista:

Kouvola (Kymenlaakso): p. 0400 610 640

Iitti (Päijät-Häme): p. 040 836 6262

Jos sinulla on oikeus Kelan korvaamaan taksimatkaan, tilaa taksi alueellisesta tilausnumerosta. Saat matkakorvauksen heti taksissa ja maksat matkastasi enintään 25 euron omavastuun.

Jokaisessa maakunnassa on kaksi palveluntuottajaa, jotka järjestävät Kelan korvaamia taksimatkoja. Asiakas voi itse valita, kumman palveluntuottajan tilausvälityskeskuksesta hän tilaa taksin. Mikäli sinulla on vakiotaksioikeus, voit tilata kuljetuksen suoraan meiltä.

Kela korvaa asiakkaan taksimatkan ainoastaan silloin, kun matka on tilattu tilausvälityskeskuksesta, joka on tehnyt Kelan kanssa suorakorvaussopimuksen.

 

Kela Kymenlaakso

Suomen Lähilogistiikka Oy (LähiKyyti)
p. 0800 05 163

Kela Päijät-Häme

Suomen Lähilogistiikka Oy (LähiKyyti)
p. 0800 051 60

Lahden Aluetaksi Oy
p. 0800 30 123