Taksipalvelut Kouvolassa ja Iitissä

Turvallisesti ja luotettavasti perille, laadusta tinkimättä. Ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee yhdessä monipuolisen ja edustavan kaluston kanssa. Panostamme hyvään palveluun ja korkeaan asiakastyytyväisyyteen.

Premium-kuljetukset

Mercedes Benz E-sarjan automme saa myös ilman taksin ulkoisia tunnuksia silloin, kun haluat matkustaa tyylillä tai tarvitset edustuskuljetusta yrityksesi tarpeisiin.

Edustava ammattikuljettajamme on pukeutunut tummaan pukuun ja huolehtii, että palvelu on moitteetonta. Ota yhteyttä, niin sovitaan tarpeisiisi sopivasta kuljetuksesta.

Lentokenttäkuljetukset

Olemme Helsinki-Vantaan lentoaseman sopimuskumppani, mikä mahdollistaa asiakkaan noudon tuloaulan välittömästä läheisyydestä. Kuljettajamme on aina asiakasta vastassa, eikä oikeaa autoa tarvitse näin ollen etsiä.

Hää- ja juhlakuljetukset

Palvelemme hää- ja juhlakuljetuksissa. Saat auton juuri toiveittesi mukaisesti koristeltuna ilman taksitunnuksia. Hää- ja juhlakuljetuksissa käytössämme ovat museoautot Mercedes Benz S 1960 ja E 1983 sekä uudet E-sarjalaiset.

Edustava ammattikuljettajamme huolehtii, että juhlapäivänne on ikimuistoinen.

Lapsi taksin kyydissä

Meillä on lasten matkustamiseen tarvittavat turvavarusteet käytössämme.

  • Turvakaukalo (0-13 kg)
  • Lastenistuin (9-18 kg)
  • Niskatuellinen turvakoroke (15-36 kg)

Tilaathan lastenistuinta vaativan kyydin ennakkoon.

Pyörätuolikuljetukset

Pyörätuolia käyttävät henkilöt matkustavat isommilla autoillamme mukavasti.

Autojen tilarajoitukset:

  • Yksi pyörätuoli ja seitsemän henkeä
  • Kaksi pyörätuolia ja viisi henkeä

Tavarakuljetukset

Tarjoamme asiakkaillemme joustavaa tavaroiden kuljetuspalvelua. Tavaroiden kuljetukset onnistuvat myös pikana pitkälle matkalle.

 

Paarikuljetukset

Hoidamme myös paarikuljetukset ja kiireettömät potilassiirrot sellaisissa tapauksissa, joissa henkilö ei tarvitse hoitoa matkan aikana.

Ota yhteyttä ja kysy lisää:

0400 610 640

Pyydä tarjous:

taksi[at]porvari.fi